Sigus Autobekleding
Maaskade 39d
5347 KD Oss
tel. 06-21272192
sigus@hetnet.nl
Sigus autobekleding
Sigus Autobekleding HomeAutobekleding kwaliteitAutobekleding reconditionerenWaarom lederen bekledingSigus contactSigus contactSigus route

 

 

kwaliteits leer

Kwaliteit

Om u de beste kwaliteit te kunnen waarborgen, is het bij Sigus Autobekleding een traditie een lederen auto-interieur planmatig te realiseren met uiterst verzorgde naden en een perfecte afwerking. Sigus Autobekleding investeert in kwaliteit: de aangekochte huiden worden zorgvuldig uitgezocht en verwerkt, wat bijdraagt tot een langdurig comfort voor uw wagen.

handgemaakte kwaliteit

Handgemaakt

Voor Sigus Autobekleding kiezen is beleggen in handgemaakte kwaliteit. Elk lederen auto-interieur wordt in ons eigen atelier vervaardigd en vereeuwigt op die manier de traditie van het ambacht. Of het nu gaat om een wagen die al in ons portfolio aanwezig is of niet, dankzij onze knowhow slagen wij er steeds in om een interieur volledig naar wens transformeren.

Maatwerk

Bijzondere uitvoeringen zoals b.v. tweekleurencombinaties, speciale kleuren en motieven, contrasterende stiksels en biezen of andere verzoeken, kunnen probleemloos naar uw eigen smaak worden vervaardigd. De verwerking van Alcantara, geperforeerde middenvlakken en borduurwerk behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Sigus Autobekleding Maaskade 39d 5347 KD Oss tel. 06-21272192