Sigus Autobekleding
Maaskade 39d
5347 KD Oss
tel. 06-21272192
sigus@hetnet.nl
Sigus autobekleding
Sigus Autobekleding HomeAutobekleding kwaliteitAutobekleding reconditionerenWaarom lederen bekledingSigus contactSigus contactSigus route

 

 

kwaliteits leer

Waarom leder?

Leder is een prachtig product, het is duurzaam, hygiënisch, heeft stijl en is gemakkelijk in onderhoud. Leer geeft warmte aan een autointerieur en toont de ongekunstelde schoonheid van de natuur. Leder geeft Uw interieur klasse. Sinds jaar en dag maakt leder deel uit van het dagelijkse leven van de mens, en bewijst het enerzijds zijn nut als sterk en duurzaam materiaal, en anderzijds geeft het vele producten en oppervlakken een luxueus en comfortabel uiterlijk.

handgemaakte kwaliteit

Duurzaamheid

In de praktijk is leder, bij juist gebruik, een duurzaam product wat jarenlang meegaat. Door de natuurlijke oorsprong van het materiaal is het, in tegenstelling tot kunststoffen, in staat om vocht te reguleren en de temperatuur van het lichaam aan te nemen. Ook is leder een materiaal wat geen stof opneemt, hetgeen zeker voordelen biedt ten aanzien van een gezond leefklimaat in de auto. Ook is oppervlakkig vuil makkelijk te verwijderen, en worden geuren minder snel opgenomen.

Fiscale voordelen

Accessoires als leder, die achteraf door de dealer of de eigenaar van het voertuig worden aangebracht, worden niet belast met BPM. Aangezien de fiscale bijtelling bij privégebruik van een zakelijk voertuig afgeleid worden van dit BPM bedrag, heeft dit dus een aanzienlijk voordeel. Stel, U neemt leder vanaf fabriek voor € 3000,- en de bijtelling bedraagt 25%, dan wordt er dus alleen al voor dit leder elk jaar € 750,- bij Uw inkomen berekend. Dit is dus al snel € 300-350,- netto per jaar besparing voor U als bestuurder!

 

Sigus Autobekleding Maaskade 39d 5347 KD Oss tel. 06-21272192